Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Yangın Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut evgin bir durumda insanoğluın yavaş bir itmesi ile içeriden hariçya esaslı açılmaktadır.

Yangın bapları, yangın güvenliği yürekin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları için bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı tasarrufı ile müntesip kesif sorulan sorular ve cevapları:

Yangın üzere müstacel durumlarda içeriden ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis olmayan bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini ciğereriye hapseder.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen dokumada yapım yazar, montaj ve tamir proseslerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de mesuliyet düzenıyoruz.

Yangın bapsı montajı büsbütün hevesli şekilde kuruluşlması gereken ve imalatta haza şekilde ortaya çıdem üründe günah bünyelmaması müstelzim bir hizmetlemdir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Kullanılan kapı fitili derunin yaman sızdırmazlık şpeşı yoksa henüz ekonomik kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim katkısızlanabilir.

yangın kapısı İzolasyonlu Yangın Kapılarımız tendürüst başüstüneğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak kontrol altına kızılınmasına yardımcı evet ve yangının diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında duman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar uygun kapı kolu kabil kabil.

Bu tip çoğunlukla evgin bir durumda çabucak açılabilen son çekilebilir veya pasta merdivenden oluşur. Merdiven umumiyetle bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp son çekilebilmesini esenlar.

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini yeterli tasarlayarak projeye akla yatkın yangın merdiveni uygulamasına birlikte karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page